Το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην 1η Έκθεση Ιστορικών Οχημάτων Καστοριάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Ιουλίου 2023 στην πόλη της Καστοριάς

Εξιχνιάστηκαν άμεσα -3- περιπτώσεις κλοπής, -1- τετελεσμένη και σε -2- απόπειρα, που τελέστηκαν σε βάρος -3- ημεδαπών, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, σε περιοχές της Κοζάνης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, μέσω μίας σειράς δράσεων, για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας

 

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

Τo Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, στο πλαίσιο της 1ης Έκθεσης Ιστορικών Οχημάτων Καστοριάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Ιουλίου 2023 στην Καστοριά, θα συμμετάσχει με μία σειρά δράσεων, με σκοπό την παρουσίαση του έργου του αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα.

 

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 02 Ιουλίου 2023 και κατά τις ώρες 10:00-20:00, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης έναντι της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, θα λειτουργήσει περίπτερο Τροχαίας, το οποίο θα είναι ανοιχτό στο κοινό και στο οποίο θα γίνει παρουσίαση υλικοτεχνικού εξοπλισμού όπως της ηλεκτρονικής συσκευής αλκοολομέτρησης (αλκοτέστ), της ηλεκτρονικής συσκευής μέτρησης ταχύτητας οχημάτων (radar) και του συστήματος τυποποιημένου εξοπλισμού για τον έλεγχο αναλογικών και ψηφιακών ταχογράφων οχημάτων, ενώ θα παρουσιασθεί και η δράση της αστυνόμευσης με ποδήλατα.

 

Στο περίπτερο Τροχαίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με το αστυνομικό προσωπικό όσο και από σχετικό έντυπο και ψηφιακό υλικό.

 

Σκοπός των δράσεων είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων σε θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η ανάπτυξη σωστής οδικής συμπεριφοράς από τη νεαρή ηλικία και η ασφάλεια όλων των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...