Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Περιεχόμενο

Συνελήφθησαν χθες (27-10-2020) σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί, μία γυναίκα 45 ετών και ένας άνδρας 23 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

 

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 45χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 23χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και 2 τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.

 

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Εορδαίας και Φλώρινας, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !