Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή των Γρεβενών για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Εξάρθρωση Εγκληματικών Οργανώσεων: Συμμετοχή (τουλάχιστον) Δύο Ατόμων από Πτολεμαΐδα στην Υπεξαίρεση Αρχαίων Μνημείων

Περιεχόμενο

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει από κατάστημα σε περιοχή των Γρεβενών -2- μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών

 

Συνελήφθησαν προχθές (18-04-2021) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης, δύο ημεδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα, την εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή των Γρεβενών.

 

Ειδικότερα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω ημεδαπούς, βρέθηκαν στη κατοχή τους δύο (2) μαχαίρια και ένα (1) αεροβόλο όπλο. Ακολούθως, έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν στην οικία του ενός εξ αυτών δύο (2) μαχαίρια, καθώς και εξαρτήματα από δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που όπως διαπιστώθηκε, οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει προ τετραημέρου, από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή των Γρεβενών.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • τέσσερα (4) μαχαίρια,
  • ένα (1) αεροβόλο όπλο και
  • εξαρτήματα από δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα οποία και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των ανωτέρω, θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !