Συνελήφθη ο 41χρονος πατέρας που φέρεται να ασελγούσε στην 11χρονη κόρη του στην Πτολεμαϊδα

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Περιεχόμενο

Συνελήφθη σήμερα, μετά τη σε βάρος του έκδοση εντάλματος, ο 41χρονος πατέρας από την Πτολεμαϊδα, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε επανειλημμένα, εδώ και δυο μήνες, στην μόλις 11 ετών κόρη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο 41χρονος θα περάσει μεθαύριο, Πέμπτη, την πόρτα του ανακριτή, ενώ έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

 

 

http://kozanimedia.gr/

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !