Συνελήφθη 45χρονος σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά δυο μη νόμιμων αλλοδαπών

Περιεχόμενο

Συνελήφθη χθες (05-09-2018) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 45χρονος αλλοδαπός για μεταφορά δυο μη νόμιμων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας δυο (2) αλλοδαπούς, έναν 32χρονο και μία 31χρονη, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 2 κινητά τηλέφωνα και 3 κάρτες SIM, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνελήφθη 45χρονος σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά δυο μη νόμιμων αλλοδαπών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνελήφθη 45χρονος σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά δυο μη νόμιμων αλλοδαπών

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !