Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Περιεχόμενο

Συνελήφθη χθες (01-05-2020) το πρωί στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, 35χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 35χρονου, βρέθηκε εντός του οχήματος μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία και κατασχέθηκε.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ  ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !