Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός σε δασική περιοχή της Καστοριάς, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Πτολεμαΐδα

Περιεχόμενο

Συνελήφθη χθες (25-06-2020) το πρωί, σε δασική περιοχή της Καστοριάς, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου και του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου Καστοριάς 28χρονος αλλοδαπός, για παράβαση δασικής νομοθεσίας.

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, καθώς επίσης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή δασική περιοχή της Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική μεθόριο τον 28χρονο, να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα και να μεταφέρει με -3- ημίονους, ξυλεία δρυός -1- κυβικού μέτρου, η οποία είχε υλοτομηθεί από δημόσια δασική έκταση, χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα τσεκούρι.

 

Κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ξυλείας, -3- ημίονοι και -1- τσεκούρι, ενώ επιπρόσθετα επιβλήθηκε στον 28χρονο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορονοϊού.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !