Συνελήφθη χθες (28-02-2018) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 60χρονος ημεδαπός για μεταφορά δύο (2) μη νόμιμων μεταναστών.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, δύο (2) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 34 και 41 χρονών, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.
Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος των προαναφερόμενων αλλοδαπών εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, ενώ στον 41χρονο εκκρεμούσε και το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -200 – ευρώ.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber


















