Σύλληψη 57χρονου στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας

Περιεχόμενο

Σύλληψη 57χρονου στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας

σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση ποινικού δικαστηρίου

Χθες (27-11-2016) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας συνέλαβαν 57χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στην Κρυσταλλοπηγή διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος, οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας μια 43χρονη υπήκοο Αλβανίας, η οποία είχε εισέλθει προηγουμένος παράνομα στη χώρα.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα σε βάρος της 43χρονης εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !