Σύλληψη 57χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Περιεχόμενο

 

 

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016,  σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας συνέλαβαν 57χρονο ημεδαπό, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ.Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή της Φλώρινας διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος, οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν 20χρονο υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 20χρονος είχε εισέλθει παράνομα στην χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Το ανωτέρω Φ.Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !