Σύλληψη 54χρονου αλλοδαπού στη πόλη της Φλώρινας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση

Εξιχνιάσθηκε άμεσα περίπτωση κλοπής κατά συναυτουργία που τελέσθηκε με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, σε βάρος 69χρονης, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Περιεχόμενο

Συνελήφθη χθες (15-02-2024) το βράδυ στη πόλη της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 54χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης -8- ετών, για το αδίκημα της κλοπής, από κοινού από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές, το σύνολο των οποίων υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !