Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς προσφέρθηκαν από γυναίκα ιδιώτη ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής και δύο πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς προσφέρθηκαν από γυναίκα ιδιώτη ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής και δύο πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Χθες (23-06-2023) το πρωί πραγματοποιήθηκε προσφορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και δύο (2) πλήρως εξοπλισμένων φαρμακείων πρώτων βοηθειών, προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, τα οποία εγκαταστάθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς, με σκοπό την παροχή πρώτων βοηθειών και την άμεση αντιμετώπιση περιστατικών εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής.

Αμέσως, μετά τη χορήγηση του αυτόματου απινιδωτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς, παρουσίαση B.L.S. (Basic Life Support) με χρήση απινιδιστή, από αντιπρόσωπο της προμηθεύτριας εταιρείας, καθώς και από εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Η ανιδιοτελής αυτή προσφορά προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς αποτέλεσε πρωτοβουλία γυναίκας ιδιώτη, ως αναγνώριση των υπηρεσιών του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Τόσο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Έξαρχος, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς κ. Ιωάννης Σπυρίδης ευχαρίστησαν θερμά την γυναίκα ιδιώτη προσφέροντάς της ευχαριστήρια επιστολή και τιμητική πλακέτα.

Στο εγγύς μέλλον θα πραγματοποιηθεί στα στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών, καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης «ΚΑΡΠΑ» και χρήσης του απινιδωτή, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν με πρακτική εφαρμογή στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, οι οποίες θα μπορούν να φανούν χρήσιμες τόσο σε αυτούς όσο και στον κοινωνικό τους περίγυρο, καθώς προτεραιότητα όλων μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς προσφέρθηκαν από γυναίκα ιδιώτη ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής και δύο πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς προσφέρθηκαν από γυναίκα ιδιώτη ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής και δύο πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς προσφέρθηκαν από γυναίκα ιδιώτη ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής και δύο πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...