Κωτσιδης Στέφανος

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με το Δήμο Αμυνταίου, Ημερίδα με θέμα «Απάτες σε βάρος πολιτών και συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης» για την ενημέρωση και την προστασία του κοινού

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με το Δήμο Αμυνταίου, Ημερίδα με θέμα «Απάτες σε βάρος πολιτών και συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης» για την ενημέρωση και την προστασία του κοινού
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου»

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με το Δήμο Αμυνταίου, στο πλαίσιο πρόληψης και αποτροπής περιστατικών εξαπάτησης πολιτών, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου», Ημερίδα για την ενημέρωση και την προστασία του κοινού, με θέμα «Απάτες σε βάρος πολιτών και συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης».

 

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν ως ομιλητές:

 

  • ο Υπαστυνόμος Β΄ κ. Γεώργιος Μαύρος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αξιωματικός του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, με θέμα ομιλίας «οι σύγχρονες μορφές απάτης στη σημερινή κοινωνία»,
  • η κοινωνική λειτουργός του Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Αμυνταίου, κα. Σοφία Παπατριανταφύλλου, με θέμα ομιλίας «ψυχολογία του θύματος και χαρακτηριστικά του θύτη» και
  • η κοινωνική λειτουργός του Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Αμυνταίου, κα. Ουρανία Τζοβάρα, με θέμα ομιλίας «ο ρόλος του κοινωνικού λειτουργού».

Ειδικότερα, κατά την Ημερίδα θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι συχνότεροι τρόποι δράσης και οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, οι νέες μορφές απάτης, με έμφαση στις διαδικτυακές και ηλεκτρονικές, ενώ θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές για την προστασία των πολιτών.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με απώτερο σκοπό την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα προσχήματα και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι προκειμένου να τους εξαπατήσουν, καθώς και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν, ώστε να μπορούν να αντιληφθούν ανάλογες συμπεριφορές και να μη πέσουν θύματα απάτης.

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.