Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς!

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς!

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς!

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας με τίτλο «Πόλη για όλους… είμαστε όλοι ένα» διανεμήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης,

σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ της Π.Ε. Κοζάνης,

 σε οδηγούς και πεζούς στην πόλη της Κοζάνης,

 ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Στη δράση συμμετείχε και ο Άγιος Βασίλης του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, ο οποίος μοίραζε γλυκίσματα, κεράσματα και ευχές σε διερχόμενους πολίτες

Ενημερωτικά φυλλάδια διανεμήθηκαν σήμερα (24-12-2022) από τον Διοικητή και το αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, από κοινού με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ της Π.Ε. Κοζάνης, σε οδηγούς,  συνοδηγούς και πεζούς στην πόλη της Κοζάνης,  που περιείχαν συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών και πεζών τις εορταστικές αυτές ημέρες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί παρουσία του Άγιου Βασίλη διένειμαν έντυπο ενημερωτικό φυλλάδιο με χρηστικές οδηγίες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής συμπεριφοράς, δίνοντας ταυτόχρονα συμβουλές και ευχές σε οδηγούς και πεζούς, καθώς και γλυκίσματα στους διερχόμενους πολίτες.

Η διανομή των εν λόγω ενημερωτικών φυλλαδίων έχει ως στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθότι κάθε χρόνο πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών των Χριστουγέννων, παρατηρείται αύξηση της κίνησης των οχημάτων στην Εγνατία οδό, στο Εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

Υπενθυμίζεται και πάλι σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι, η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας και συνιστάται στους πολίτες:

 

Για να είμαστε και πάλι μαζί  μετά τις εορταστικές ημέρες:

 

 • Μην οδηγείς όταν έχεις καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά.
 • Μην παραβιάζεις τα όρια ταχύτητας.
 • Φόρα πάντοτε ζώνη ασφαλείας.
 • Τοποθέτησε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και φόρεσε τους  ζώνη ασφαλείας.
 • Σε περίπτωση που οδηγείς  μοτοσυκλέτα φόρα  πάντα το κράνος σου, εσύ και ο συνεπιβάτης σου.
 • Μην κάνεις  αντικανονικά προσπεράσματα.
 • Μην παραβιάζεις τον κόκκινο σηματοδότη.
 • Μη  μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς.
 • Δίνε προτεραιότητα στους πεζούς.
 • Σεβάσου  τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
 • Πριν ξεκινήσεις έλεγξε την ορθή και ασφαλή λειτουργία του οχήματός σου.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και για ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας και εξωστρέφειας προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Καλές γιορτές με ασφάλεια στο δρόμο!

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!