Διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων της επαρχιακής οδού της Τ.Κ. Αναργύρων – Τ.Κ. Βαλτονέρων.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ανακοινώνεται ότι μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το 1Ο χλμ έως το 3Ο χλμ της επαρχιακής οδού της Τ.Κ. Αναργύρων – Τ.Κ. Βαλτονέρων.

 

Κατά τη διάρκεια της διακοπής η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων θα διεξάγεται από παράπλευρη αγροτική οδό και από άλλες εναλλακτικές επαρχιακές οδούς.

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως την 10-07-2017.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !