«Χειροπέδες» σε 47χρονο στην Κοζάνη: Έκανε «ψώνια» με κλεμμένη κάρτα αλλά συνελήφθη άμεσα

1λ ανάγνωσης

Συνελήφθη άμεσα την 31-01-2026 τις βραδινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης 47χρονος ημεδαπός, για κλοπή και απάτη με υπολογιστή, που τελέσθηκαν σε βάρος 43χρονου ημεδαπού.

 

Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες της 31-01-2026, ο 47χρονος εισήλθε σε επιχείρηση, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, στην πόλη της Κοζάνης και αφαίρεσε το πορτοφόλι του 43χρονου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και μία κάρτα τραπέζης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε με αυτή -5- διαφορετικές συναλλαγές, σε έτερες επιχειρήσεις της πόλης.

 

Από αναζητήσεις των προαναφερόμενων αστυνομικών, ο 47χρονος εντοπίστηκε στην Κοζάνη και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν πορτοφόλι, πλην της τραπεζικής κάρτας, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλήματος Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

 

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Θέσεις εργασίας Tottis Pack Α.Ε
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis