Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΙΔΟΥ: Η ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Μιχ. Ραμπίδης-Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η δραστήρια διευθύντρια μας μιλά για ένα κομμάτι της δουλειάς της που αφορά τα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την αποδοχή που έχουν από μικρούς και μεγάλους στην Καβάλα.

Η ανεξάντλητη και πάντα κεφάτη παιδαγωγός (η Κατερίνα μας) σημειώνει: «Μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα αποδεικνύουμε περίτρανα πως μια Δημοτική Βιβλιοθήκη ανήκει σε όλους, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Καθήκον μας είναι, οδεύοντας σε αυτόν το δρόμο, να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, ώστε να δημιουργήσουμε αυριανούς ενεργούς πολίτες με ανεπτυγμένη κριτική σκέψη, ιδέες και οράματα».

Στην καρδιά του θερμού καλοκαιριού έδωσαν το παρών και πήραν μέρος στις δράσεις 225 παιδιά, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Αυτή δεν είναι η εξαίρεση, καθημερινά μικροί και μεγάλοι γεμίζουν τις αίθουσες της βιβλιοθήκης.

«Μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, αποδεικνύουμε περίτρανα πως μια Δημοτική Βιβλιοθήκη ανήκει σε όλους, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Καθήκον μας είναι, οδεύοντας σε αυτόν το δρόμο, να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, ώστε να δημιουργήσουμε αυριανούς ενεργούς πολίτες με ανεπτυγμένη κριτική σκέψη, ιδέες και οράματα» συμπληρώνει η Κατερίνα Κουμανίδου.

Οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης απευθύνονται όμως με σοβαρή απήχηση και στα μεγαλύτερα παιδιά, τους εφήβους, για τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους σε θέματα πολύ σημαντικά γι’ αυτούς.

Τόσο με τους εφήβους όσο και με τα παιδιά θ’ ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο………

Συγχαρητήρια Κατερίνα, κάνεις τους συντοπίτες σου περήφανους! Σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

w03 100532KAVALA00

Σημ. Η Κατερίνα Κουμανίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αναρράχη Εορδαίας. Εργαζόταν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας. Μετατέθηκε στην Καβάλα για να συνυπηρετεί με το σύζυγό της Αλέξη Γούλα υπάλληλο ΔΕΗ με καταγωγή από το Εμπόριο Εορδαίας. Έχουν έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida