1η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κοζάνη: Ενημερωτική διάλεξη σε αστυνομικό προσωπικό με θέματα Κακοποίησης των γυναικών και Ενδοοικογενειακής Βίας

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Κοζάνης και το Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης

 

Χθες (01-02-2018) το πρωί πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, με θέματα «Κακοποίησης των γυναικών και Ενδοοικογενειακής βίας-Υποστηρικτικές Δομές του Νομού Κοζάνης».

 

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Κοζάνης και το Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης, πραγματοποίησε ενημερωτική διάλεξη την οποία παρακολούθησε το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, με ομιλήτριες στελέχη του ανωτέρω Κέντρου και του Ξενώνα (ψυχολόγοι και δικηγόρος).

 

Η ενημέρωση αφορούσε θέματα κακοποίησης των γυναικών, συμβουλευτικής νομικής υποστήριξης σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και των υποστηρικτικών δομών που προσφέρονται. Επίσης, στη διάλεξη τονίστηκε η σημασία της τηλεφωνικής γραμμής SOS 15900 της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

 

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο πάνω σε κοινωνικά θέματα, θα συνεχίσει να οργανώνει και στο μέλλον ανάλογες δράσεις, με στόχο την ενημέρωση του προσωπικού των υπηρεσιών της.

eordaialive eordaialive

Κοινοποιήστε το άρθρο