Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 09-05-2022 έως 15-05-2022)

Εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς -15- περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς -15- περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι (6) ημεδαπών

 

Εξιχνιάσθηκαν προχθές, μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, -15- υποθέσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 03/04-03-2022 στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες -6- ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι ανωτέρω, προξένησαν φθορές με τη χρήση μαύρης αεροβαφής (σπρέι) σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής της Καστοριάς.

 

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.