7 Απριλίου 2020
Αρνητικό το Υπ. Εσωτερικών στην απόσυρση της 7ετιας
Επικαιρότητα

Αρνητικό το Υπ. Εσωτερικών στην απόσυρση της 7ετιας των εργαζομένων της 3Κ

Αρνητικό το Υπουργείο Εσωτερικών στην απόσυρση της 7ετους παραμονής στην υπηρεσίας τους, των εργαζομένων της 3Κ στους Δήμους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση 6μελους αντιπροσωπείας, με επικεφαλής το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ «ΗΡΑΚΛΗΣ», με τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με αντικείμενο την απόσυρση του Άρθρου 76 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών, που προβλέπει τουλάχιστον 7ετη παραμονή στην υπηρεσία τους επιτυχόντων της 3Κ, μέχρι να έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτημα απόσπασης, μετακίνησης ή μετάταξης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr o κ. Σταυριανουδάκης υπεραμύνθηκε του Άρθρου, λέγοντας πως, αρχική σκέψη ήταν τα 10 έτη.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους, προτάσσοντας κυρίως ανθρωπιστικούς λόγους στον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το Σωματείο προτίθεται, αποφασιστικά, να συναντηθεί με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα