17.5 C
Πτολεμαΐδα
29 Σεπτεμβρίου 2020218 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα – 68 ασθενείς διασωληνωμένοι, 3 ακόμα θάνατοι
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΟΡΔΑΙΑ

ΑΠΟ 24/7/2020 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) νομού Λάρισας και εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) στον νομό Λάρισας, με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “EORDAIA LIVE”, σε συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, (ΤΥΠΕΤ), ενημερώνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Πτολεμαΐδας για τα εξής :

Το Τ.Υ.Π.Ε.Τ και η Εθνική Τράπεζα ανοίγουν νέους ορίζοντες στη διαχείριση της πανδημίας του Κορωνοϊού (COVID-19).
Πρότυπο Αυτοδιαχειριζόμενου Ταμείου Υγείας, το Τ.Υ.Π.Ε.Τ έχει ήδη εγκαταστήσει Αναλυτή Μοριακού Ελέγχου για τον Κορωνοϊό ( COVID-19) και υλοποιεί πρόγραμμα Προληπτικής Διάγνωσης των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας προστατεύοντας την Υγεία των Μελών, των Οικογενειών τους, του κοινωνικού περίγυρου και των πελατών της Τράπεζας.
Ήδη από την Παρασκευή 24 Ιουλίου Κινητές Μονάδες από Εξειδικευμένο Προσωπικό πραγματοποιoύν δειγματοληψίες αρχής γενομένης από το Νομό Καστοριάς.  Όλα τα δείγματα του προγραμματισμένου ελέγχου της Καστοριάς και των έκτακτων του Υγειονομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονικης ταχυμεταφέρθηκαν στα αντιδραστήρια COVID-19 της κλινικής “Υγείας Μέλαθρον” και βρέθηκαν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Οι δειγματοληψίες θα συνεχιστούν σε άλλους νομούς με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και στη συνέχεια σε όλη τη χώρα.
Οι δειγματοληψίες στα αστικά κέντρα θα διενεργούνται παράλληλα  σε περιστατικά που χρήζουν έκτακτης αντιμετώπισης και σε δεύτερη – άμεση – φάση θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένα ραντεβού, ούτως ώστε ο έλεγχος στους εργαζόμενους να είναι καθολικός και πλήρης.
Η μοναδική και με πολλαπλά οφέλη αυτή πρωτοβουλία  αναδεικνύει για άλλη μία φορά τη σπουδαιότητα του Τ.Υ.Π.Ε.Τ και αποτελεί μέρος των Υγειονομικών του παρεμβάσεων για την επίτευξη της στρατηγικής προτεραιότητας, της διασφάλισης, δηλαδή, της υγείας όλων.
Ο έλεγχος του προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας, πέραν της ουσιαστικής παρέμβασης που αφορά στην προστασία των ασφαλισμένων συναδέλφων και στην εύρυθμη λειτουργία της Τράπεζας, έχει και τον χαρακτήρα της ψυχολογικής υποστήριξης των εργαζομένων.
Η αόρατη απειλή του Κορωνοϊού για τις ζωές των ανθρώπων είναι παρούσα σε κάθε μας βήμα στη νέα καθημερινότητα και θα παραμείνει για μεγάλο ακόμα χρονικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν.
 
Γι’ αυτό χρειάζεται να συνεχίσουμε, με ενότητα και πειθαρχία στα ενδεικνυόμενα μέτρα προφύλαξης, με τη βεβαιότητα ότι η κοινή μας προσπάθεια, Εθνικής Τράπεζας & ΤΥΠΕΤ και σε ότι αφορά στην πρωτοβουλία του μοριακού ελέγχου, θα είναι και στη συνέχεια το ίδιο αποτελεσματική, για τους εργαζόμενους και το ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον.
 
Η ατομική ευθύνη όλων μας, με γνώμονα τη φροντίδα και την αλληλεγγύη στον διπλανό μας, αλλά και στον εαυτό μας, θα διευκολύνει τη συλλογική μας προσπάθεια και θα μας φέρει πιο κοντά στη νίκη ενάντια σε αυτή τη θανατηφόρα επιδημία της γενιάς μας.


Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αισθανόμαστε την  ανάγκη να πούμε για ακόμη μία φορά ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό της πόλης μας. Για μας είναι τεράστια η προσφορά τους στις ανάγκες που έχουμε για την λειτουργία του κέντρου φροντίδας . Ξέρουμε ότι…

Ενεμφανίσθη ο Δήμαρχος, ο κύριος Πλακεντάς! Εκπληκτικό!!

1. Ο κύριος Πλακεντάς στο τιμόνι του Δήμου Εορδαίας

Loading ... Loading ...

2. Πώς κρίνετε το επιτελείο συνεργατών του Δημάρχου κυρίου Πλακεντά

Loading ... Loading ...

3. Σε ποια ηλικιακή κατηγορία ανήκετε

Loading ... Loading ...

Eordaialive στην καρδία της Κοινωνίας!