30 Μαΐου 2020
Νέος γενικός γραμματέας στο Δήμο Εορδαίας, ο Σάββας Παπάζογλου.
Επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Εορδαίας ενημερώνει τους πολίτες ότι απαγορεύεται η ρίψη μπαζών και ογκωδών αντικειμένων στους κάδους απορριμμάτων. Τα αδρανή υλικά προκαλούν ζημιές στα απορριμματοφόρα οχήματα, ενώ το βάρος τους υπολογίζεται (χωρίς να είναι) ως οικιακό απόβλητο και επιβαρύνει το Δήμο με πρόσθετη δαπάνη.

Επίσης, ενόψει της χειμερινής περιόδου, ενημερώνουμε ότι τις στάχτες από σόμπες, τζάκια, ψησταριές κ.τ.λ. τις τοποθετούμε σε δοχεία δίπλα στους κάδους, γιατί υπάρχει πιθανότητα ανάφλεξης του κάδου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κίνδυνος για τους υπάλληλους αποκομιδής και για τα απορριμματοφόρα οχήματα.

Τέλος κομμένα χόρτα, θάμνοι, κλαδιά δένδρων κ.τ.λ. δεν τοποθετούνται στους κάδους απορριμμάτων, αλλά πρέπει να ενημερωθεί το Τμήμα Πρασίνου (τηλ.: 24630 54023) το οποίο και είναι υπεύθυνο για την αποκομιδή τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Εορδαίας στο τηλέφωνο: 24630 55035.

Ευελπιστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία κάθε πολίτη.

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα