Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Προτάσεις: Πτολεμαΐδα: Kατάστημα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών Butterfly’s Perfumes!

1λ ανάγνωσης
Προτάσεις: Πτολεμαΐδα: Kατάστημα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών Butterfly's Perfumes!

Το κατάστημα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών Butterfly‘s Perfumes πρωτοπόρο στο είδος στην πόλη της Πτολεμαΐδας εδώ και 13 χρόνια είναι κοντά σας για να σας προσφέρει πάντα το καλύτερο!

Στον χώρο του Butterfly’s Perfumes θα βρείτε μόνο πιστοποιημένα για τον οργανισμό σας προϊόντα. Αρώματα τύπου μακιγιάζ, φυτικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα σας.

Επίσης θα βρείτε τα τσάι Από τον Δρόμο του Τσαγιού σε πολλές γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν γευστικά!!!

Υπεύθυνη καταστήματος: Βασιλειάδη Ελένη

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προτάσεις: Πτολεμαΐδα: Kατάστημα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών Butterfly's Perfumes!

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προτάσεις: Πτολεμαΐδα: Kατάστημα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών Butterfly's Perfumes! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προτάσεις: Πτολεμαΐδα: Kατάστημα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών Butterfly's Perfumes! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προτάσεις: Πτολεμαΐδα: Kατάστημα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών Butterfly's Perfumes! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προτάσεις: Πτολεμαΐδα: Kατάστημα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών Butterfly's Perfumes!

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *