ΕΛΣΤΑΤ: Ζητά 1.040 άτομα για έρευνες

ΕΛΣΑΤ: Αποτελέσματα Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021

Περιεχόμενο

Απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, καθορίζει τον αριθμό των Ιδιωτών Συνεργατών [Εξωτερικών Συνεργατών – Ερευνητών (ΕΣΕ)] σε χίλιους σαράντα (1.040), στους οποίους η Ελληνική Στατιστική Αρχή μπορεί να αναθέσει έργο με μίσθωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 8 του Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), ο οποίος εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση του άρθρου 12 του ν. 3832/2010.

Οι παραπάνω χίλιοι σαράντα (1.040) Ιδιώτες Συνεργάτες [Εξωτερικοί Συνεργάτες – Ερευνητές (ΕΣΕ)] που θα απασχοληθούν στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα είναι φυσικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας 18 έως 67 ετών. Τα ανωτέρω φυσικά πρόσωπα θα απασχοληθούν για την χρονική περίοδο από 1 Σεπτεμβρίου 2019 έως 30 Απριλίου 2020 για τη συλλογή δεδομένων ερευνών.

Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια. Επειδή για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων απαιτούνται πολλαπλές μετακινήσεις των ΕΣΕ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς και προσωπικές συνεντεύξεις με τους υπευθύνους αυτών, οι ΕΣΕ πρέπει να είναι υγιείς και να έχουν καλή φυσική κατάσταση και γνώση της ελληνικής γλώσσας, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες των ερευνών.

Το συνολικό ποσό της κατ’ αποκοπήν αμοιβής των χιλίων σαράντα (1.040) Ιδιωτών Συνεργατών [Εξωτερικών Συνεργατών – Ερευνητών (ΕΣΕ)] προκύπτει από τον αριθμό των πλήρως και ορθώς συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που θα παραδώσουν για τις έρευνες που θα τους ανατεθούν.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ

Πηγή

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !