Πρόγραμμα επισκέψεων – δράσεων του υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Στάθη Κοκκινίδη

Στάθης Κοκκινίδης: Εν κρυπτώ η έλευση του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας..

Περιεχόμενο

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού « Με το Βλέμμα στο Μέλλον» θα παρευρεθούν  στο Μνημόσυνο των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στη μαρτυρική κοινότητα των  Πύργων.

Στις 12 το μεσημέρι , λόγω της ημέρας – γιορτής της μητέρας, θα επισκεφτούν τη Μαιευτική και την Παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου και θα προσφέρουν λουλούδια στις μητέρες. 

Στις 6 μ.μ. θα παρευρεθούν  στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Φούφα « Η Αγία Παρασκευή» στο ξενοδοχείο του Τερελίδη,  για τη γιορτή της μητέρας.

Στις 7μ.μ. θα επισκεφτούν τα καφενεία στο χωριό Μηλοχώρι και  στις 8μ.μ. στο χωριό Αναρράχη της Εορδαίας.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !