Δήλωση του Στάθη Κοκκινίδη για την επιτυχή ολοκλήρωση του φεστιβάλ «Η πόλη γιορτάΖει»

Στάθης Κοκκινίδης: Εν κρυπτώ η έλευση του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας..

Περιεχόμενο

Συνδημότες/ισσες,

Το 3ο φεστιβάλ «Η πόλη γιορτάΖει» του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ» ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Πτολεμαΐδα βγήκε στο φως, ψυχαγωγήθηκε, διασκέδασε,  παρακολούθησε πολλών ειδών πολιτιστικά δρώμενα και απόλαυσε τα αγαθά της Τέχνης.

Ως Πρόεδρος της «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ», σε αναστολή στην παρούσα φάση λόγω της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο Εορδαίας, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και προσπάθεια, για να υλοποιηθεί το μεγάλο αυτό φεστιβάλ.

Αυτό το φεστιβάλ είναι ένα δείγμα του τι μπορούμε να προσφέρουμε στην πόλη μας, όταν ο μοναδικός γνώμονας είναι η ανιδιοτέλεια, ο αλτρουισμός και η επιθυμία να δημιουργήσουμε μία πόλη εξωστρεφή και γεμάτη ζωντάνια !

Ευχαριστώ, όμως, και όλους εσάς, τους πολίτες της Εορδαίας, που στηρίξατε αυτό το φεστιβάλ και όλοι μαζί δείξαμε πως αυτή η πόλη έχει πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν και έχουν ανάγκη τον πολιτισμό.

Αυτός ο Δήμος, λοιπόν, ο Δήμος Εορδαίας, αξίζει και μπορεί να γίνει ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !