Σγουρίδης: Συζητήθηκε ανταλλαγή του χρέους με τον όρο Μακεδονία

Περιεχόμενο

Επιβεβαιώνει τις δηλώσεις Καμμένου περί οικονομικών ανταλλαγμάτων ο Παναγιώτης Σγουρίδης

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο Παναγιώτης Σγουρίδης επιβεβαίωσε όσα είχε δηλώσει ο Δημήτρης Καμμένος ο οποίος είχε καταγγείλει ότι στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ειπώθηκε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποδεχθεί την συμφωνία θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάφρυνση του χρέους.

Ο κ. Σγουρίδης είπε πως έγιναν κάποιες συζητήσεις και εξετάστηκαν όλα στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Για τις διαμαρτυρίες του κόσμου και τις αποδοκιμασίες εις βάρος υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ο κ. Σγουρίδης υπογράμμισε: «Η λέξη Μακεδονία έχει βαρύ συναισθηματικό φορτίο και αυτό το φορτίο ουσιαστικά διχάζει. Τις αποδοκιμασίες δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, αλλά θα πρέπει να είναι σε κόσμιο κλίμα. Εγώ δεν θεωρώ ότι μπορείς να σταματήσεις την διαμαρτυρία του κόσμου. Αδίκως ωστόσο διαμαρτύρεται ο κόσμος κατά των ΑΝΕΛ. Υπερασπιστήκαμε το όνομα και εμείς θα την καταψηφίσουμε όταν έρθει στη Βουλή»

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Μία Απάντηση

  1. Το παραμύθι του χρέους, το ξεπούλημα της Ελλάδας και οι πράκτορες που τα υλοποιούν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !