Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

eordaialive.gr: Π Αθανάσιος Καμπούρης προς βουλευτή Σύριζα κ Θεοφύλακτο – ” Ντροπή μας να χάσουμε τη Μακεδονία μας σε περίοδο Ειρήνης” – Η απάντηση του βουλευτή (βίντεο)

1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης eordaialive.gr: Π Αθανάσιος Καμπούρης προς βουλευτή Σύριζα κ Θεοφύλακτο - '' Ντροπή μας να χάσουμε τη Μακεδονία μας σε περίοδο Ειρήνης'' - Η απάντηση του βουλευτή (βίντεο)

Ο Π Αθανάσιος Καμπούρης με αφορμή την 77η επέτειο της Μάχης της Κρήτης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας , εξέφρασε την ανησυχία του  για το Μακεδονικό ζήτημα  προς τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην παρούσα εκδήλωση,  βουλευτή  Σύριζα  Ν. Κοζάνης κ Γιάννη Θεοφύλακτο .

Δείτε αναλυτικά στο  βίντεο του eordaialive.gr την αναφορά του Π Αθανάσιου Καμπούρη, καθώς και την απάντηση του βουλευτή .

 

[mom_video type=”youtube” id=”677_m9OOSis”]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
1 Σχόλιο
  • Συγχαρητήρια πάτερ Αθανάσιε για το θάρρος, την τοποθέτηση!
    Η απάντηση ήταν σωστή ως προς το ότι όλα αυτά τα χρόνια υπονομεύεται η Χώρα στο θέμα με τα σκόπια. Όμως στο κομμάτι αυτού που επιχειρείται τώρα με τις προδοτικές διαπραγματεύσεις που θέλουν να βάλουν ταφόπλακα οι μηδενιστές της Ελληνοορθοδοξίας, δεν έγινε λόγος, αποσιωπείται το έγκλημα της φανερής προδοσίας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *