Απάντηση του ΥπΑΑΤ σε ερώτηση του βουλευτή Γ. Κασαπίδη σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων από χαλαζοπτώσεις σε καλλιέργειες της Π.Ε. Κοζάνης

Το «πρασίνισμα» της Π.Δ.Μ. και η ανάπτυξη της επιχειρηματικής καινοτομίας, στο επίκεντρο των τηλεδιασκέψεων του Περιφερειάρχη στις 2/4/2021.

Περιεχόμενο

Έντονες διαμαρτυρίες και πλήθος ενστάσεων από γεωργούς της Π.Ε. Κοζάνης προκάλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση των εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ για την καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες παραγωγούς από χαλαζοπτώσεις κατά το έτος 2017.

Όπως επισημαίνουν πολλοί αγρότες τόσο από την περιοχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού όσο κι από το Δήμο Εορδαίας, νιώθουν αδικημένοι όχι μόνο από την καθυστέρηση της καταβολής αλλά και από τα ποσά των αποζημιώσεων που τους ανακοινώθηκαν.

Για το θέμα ο βουλευτής κ. Γ. Κασαπίδης είχε υποβάλλει σχετικές ερωτήσεις, με την τελευταία στις 16/2/2018. Η απάντηση στην ερώτηση αυτή που δόθηκε από το ΥπΑΑΤ είναι σε πλήρη δυσαρμονία με το αίσθημα αδικίας των παραγωγών.

 

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της απάντησης του ΥπΑΑΤ πατήστε  ΕΔΩ

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !