Η ομάδα ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής-Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακ. επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη

Περιεχόμενο

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης στο γραφείο του, από φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, από την ομάδα ρομποτικής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και τον υπεύθυνο Καθηγητή της, Λέκτορα Μηνά Δασυγένη.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου ιδρύθηκε το 2014 και τα τελευταία χρόνια έχει πολλές παγκόσμιες διακρίσεις στην Ολυμπιάδα ρομποτικής. Τον Μάιο θα συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία, με θέμα «μια σύγχρονη πόλη η οποία θα είναι ενεργειακά αυτοτελής», και ζήτησε την στήριξη του Περιφερειάρχη για τη συμμετοχή της.

«Για μία ακόμη φορά οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Κάνουν γνωστό το Πανεπιστήμιό μας αλλά και την ποιότητα των σπουδών που υπάρχει εδώ. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να συνδράμουμε στις προσπάθειες αυτών των παιδιών διαθέτοντας τους ανάλογους πόρους. Θέλω ειλικρινά εκ μέρους όλων των πολιτών της περιοχής να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία» ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος  Καρυπίδης.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η ομάδα ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής-Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακ. επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η ομάδα ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής-Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακ. επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η ομάδα ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής-Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακ. επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !