Δώδεκα οι μνηστήρες για το Αμύνταιο

Περιεχόμενο

Δώδεκα εταιρίες ή κοινοπραξίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για την κατασκευή και λειτουργία μονάδας συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας με καύση βιομάζας στο Αμύνταιο, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που προκήρυξε η ΔΕΗ ΔΕΗ+0,72% Ανανεώσιμες.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού αναζητείται στρατηγικός εταίρος ο οποίος θα έχει την πλειοψηφία των μετοχών και θα αναλάβει το σχεδιασμό, χρηματοδότηση, κατασκευή και λειτουργία της μονάδας. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές η μονάδα θα είναι ισχύος 25 μεγαβάτ (ηλεκτρικά) και 45 (θερμικά) ενώ θα συνδέεται τόσο στο ηλεκτρικό όσο και στο δίκτυο τηλεθέρμανσης της περιοχής.

Στο επόμενο στάδιο θα γίνει η προεπιλογή μεταξύ των ενδιαφερόμενων, που είναι οι ακόλουθοι.

– Grannul Invest

– Priit Uuemma

-EP Holding

-CNIM

-SENER

– Alfamar

– Dongfang

– Mytilineos

-China Western Power Industrial

– Terna – Electrabel

– Helector

– Zorlu- Turboden – Violar – DhP- Kablitz

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !