Προθεσμία για τον καθορισμό δικαιούχων οικοπέδων στο νέο οικισμό Ποντοκώμης

Περιεχόμενο

Προθεσμία για τον καθορισμό δικαιούχων οικοπέδων στο νέο οικισμό Ποντοκώμης

 

Η Β΄ Επιτροπή Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους ότι κλείνει σε λίγες μέρες ένας μεγάλος και σημαντικός κύκλος εργασιών της. Ολοκληρώνεται δηλαδή η αξιολόγηση όλων των δεδομένων που έχει στην διάθεσή της η Β΄ Επιτροπή και ακολουθεί η έκδοση της πρώτης απόφασης καθορισμού δικαιούχων οικοπέδων στον νέο οικισμό της Ποντοκώμης και η οποία θα κοινοποιηθεί πάραυτα στη Τοπική Κοινότητα.

Για να συμπεριληφθούν στην πρώτη αυτή απόφαση και άλλοι δικαιούχοι, δίνεται μία χρονική προθεσμία μέχρι τις 22 Μαρτίου 2018  προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι :

  1. είτε να υποβάλουν αίτηση για παραχώρηση οικοπέδου όσοι δικαιώθηκαν σε δικαστικές αποφάσεις, εάν και εφόσον αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα,
  2. είτε, για όσους υπέβαλαν αίτηση στο παρελθόν, να προσκομίσουν στην Β΄ Επιτροπή τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν εξασφαλίσει, εάν και εφόσον και αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες η Β΄ Επιτροπή είναι στην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !