Ενημερωτική εκδήλωση για την Οστεοπόρωση στο Α΄ΚΑΠΗ Πτολεμαϊδας

Περιεχόμενο

Ενημερωτική εκδήλωση για την Οστεοπόρωση στο Α΄ΚΑΠΗ Πτολεμαϊδας
Στα πλαίσια εφαρμογής προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας, το Γραφείο Εφαρμογής Κοινωνικών Πολιτικών και Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα:
«Οστεοπόρωση- σύγχρονα δεδομένα»
στις 10/01/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας (Εθνικής Αντιστάσεως 11, Πτολεμαΐδα)
με εισηγητή τον Χρήστου Δημήτριο, Ορθοπαιδικό- Χειρουργό, Δρ Παν/μίου Θεσσαλίας.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των τελευταίων ευρημάτων της σύγχρονης έρευνας για την οστεοπόρωση και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους/τις ενδιαφερόμενους/-ες προς επίλυση αποριών.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !