Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια
-Στην Πτολεμαϊδιώτισσα Παναγιώτα Γκέκα , η οποία αποτελεί μέλος του πληρώματος του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Τονόν λε Μπεν της Γαλλίας.
-Στην πρωταθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης Γραμματική Χριστίδου , η οποία κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα G1, που διεξήχθη στο Βελιγράδι.
-Στους Αθλητές της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Πτολεμαϊδας « Δελφίνια» Θεόδωρο Ανδρεόπουλο και Παρασκευά Καλαϊτζόπουλο , για τη μεγάλη τους επιτυχία να ενταχθούν στη λίστα της Ομοσπονδίας για τις Προεθνικές Ομάδες 2017-2018.
-Στις Σκακιστικές Ομάδες της Πτολεμαϊδας , για τις νίκες τους στο 10ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σκάκι Παίδων – Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας .
Επίσης συγχαίρω και όσους άλλους αθλητές και αθλήτριες διακρίθηκαν μέσα από διάφορες αθλητικές διοργανώσεις , προβάλλοντας το Δήμο Εορδαίας.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο