Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Δημοσκόπηση για ΠΑΣΟΚ «δείχνει» ντέρμπι

1λ ανάγνωσης
Δημοσκόπηση για ΠΑΣΟΚ «δείχνει» ντέρμπι

Σε ντέρμπι εξελίσσονται οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπηση της Prorata.

 

Προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του στον πρώτο γύρο εμφανίζεται να διατηρεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 26%, ακολουθούμενος από τον Χάρη Δούκα με 22% και την Άννα Διαντοπούλου με 21%.

Στο 15% καταγράφεται ο Παύλος Γερουλάνος, 4% αποσπά η Μιχάλης Κατρίνης και 3% η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διατηρεί σύμφωνα με την έρευνα προβάδισμα και στον δεύτερο γύρο, υπερέχοντας του Χάρη Δούκα (45% έναντι 38% του Δημάρχου Αθηναίων) και της Άννας Διαμαντοπούλου (44% έναντι 38%), όπως και του Παύλου Γερουλάνου (48% έναντι 37%).

Στα επίπεδα του 10% εμφανίζονται όσοι δηλώνουν ότι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει ή δεν θέλουν να εκδηλώσουν την προτίμησή τους. Σημειώνεται ότι η έρευνα ολοκληρώθηκε πριν από το ντιμπέιτ των έξι υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δημοσκόπηση για ΠΑΣΟΚ «δείχνει» ντέρμπιEordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δημοσκόπηση για ΠΑΣΟΚ «δείχνει» ντέρμπιEordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δημοσκόπηση για ΠΑΣΟΚ «δείχνει» ντέρμπιEordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δημοσκόπηση για ΠΑΣΟΚ «δείχνει» ντέρμπι

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *