Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Ξεκαθάρισμα του Δημάρχου Εορδαίας για το ζήτημα της Τηλεθέρμανσης: Eπιλέξαμε τη δουλειά και όχι τις ανέξοδες φασαρίες. Από βδομάδα, στην Αθήνα, το τελικό κείμενο.

1λ ανάγνωσης
Ξεκαθάρισμα του Δημάρχου Εορδαίας για το ζήτημα της Τηλεθέρμανσης: Eπιλέξαμε τη δουλειά και όχι τις ανέξοδες φασαρίες. Από βδομάδα, στην Αθήνα, το τελικό κείμενο.

Την εκτίμηση ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει το τελικό κείμενο που αφορά στο ζήτημα της Τηλεθέρμανσης εξέφρασε απόψε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς. Η τελική μορφή του κειμένου θα είναι αποτέλεσμα των συζητήσεων με  το υπουργείο, τη ΔΕΗ, άλλους Δήμους και  την Περιφέρεια και αφού λάβει την τελική του μορφή θα έρθει για συζήτηση και επικύρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετά από όλα όσα γράφτηκαν, ακούστηκαν και διατυπώθηκαν δημόσια για το ζήτημα της τηλεθέρμανσης, ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε την θέση της Δημοτικής Αρχής υπογραμμίζοντας πως
«η Δημοτική αρχή επέλεγε πάντα ξεκάθαρες κουβέντες για το συμφέρον των πολιτών και την διασφάλιση της βιωσιμότητας της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης. Κοινώς, επιλέξαμε την δουλειά και την συνεχή εργασία και όχι τις πολύβουες και  ανέξοδες φασαρίες».

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να σημειώσει πως στην παρούσα φάση, όλος ο οργανισμός της ΔΤΗΠ, εργάζεται πυρετωδώς για να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες που απαιτούνται για την έναρξη της χειμερινής περιόδου ενώ ήταν ιδιαίτερα εμφατικός ως προς το «οτιδήποτε άλλο ακούγεται, λέγεται, ή σκόπιμα διαδίδεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική κατάσταση».

 

 

eordaialive.com

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
17
+1
1
+1
14
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
6 Σχόλια
  • Γιατί τώρα και όχι πριν χρόνια.Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

  • Αν δεν ανεβάσετε την τιμή της τηλεθέρμανσης θα χρεοκοπήσει η επιχείρηση, το πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο είναι το τζάμπα.

  • Εκ του αποτελέσματος θα κριθούν απαντες

  • Γιατί εργάζεται πυρετωδώς τώρα λίγο πριν την έναρξη της τηλεθέρμανσης και όχι πριν το καλοκαίρι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *