Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Δημοσκόπηση -Επιτελικό κράτος: 7 στους 10 λένε ότι δεν λειτουργεί (πίνακες)

1λ ανάγνωσης
Δημοσκόπηση -Επιτελικό κράτος: 7 στους 10 λένε ότι δεν λειτουργεί (πίνακες)

Δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση και ειδικά το λεγόμενο «επιτελικό κράτος» εμφανίζονται οι πολίτες που ρωτήθηκαν για τη δημοσκόπηση της ALCO, το δεύτερο μέρος της οποίας παρουσίασε ο Alpha.

 

Σχεδόν 7 στους 10 (ποσοστό 69%) πιστεύουν ότι δεν λειτουργεί το επιτελικό κράτος σε αντίθεση με το 23% που εκτιμά ότι λειτουργεί.

Το 47% των ερωτηθέντων δεν αισθάνεται «καθόλου ασφαλές» από τη λειτουργία του κράτους. Το 29% απαντά «λίγο», «αρκετά» λέει το 19%, «πολύ» το 3%.

Καθόλου ικανοποιημένοι από την απόδοση της κυβέρνησης δηλώνουν πάνω από τους μισούς (ποσοστό 51%), ενώ ένας στους τρεις (ποσοστό 29%) απαντά ότι είναι λίγο ικανοποιημένος και το 18% «πολύ» και «αρκετά».

 

Επίσης, το 67% θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν πήρε το μήνυμα διαμαρτυρίας των ευρωεκλογών.

Εξάλλου, οι ερωτηθέντες δηλώνουν απογοητευμένοι και από την αντιπολίτευση, καθώς το 54% πιστεύει ότι κανένα κόμμα δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική.

 

Από τους υπόλοιπους, το 14% πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια άποψη έχει μόλις το 4%. Στο ίδιο ποσοστό ανέρχεται και το κομμάτι των ερωτηθέντων που πιστεύουν το ίδιο για την ακροδεξιά «Ελληνική Λύση».

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δημοσκόπηση -Επιτελικό κράτος: 7 στους 10 λένε ότι δεν λειτουργεί (πίνακες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δημοσκόπηση -Επιτελικό κράτος: 7 στους 10 λένε ότι δεν λειτουργεί (πίνακες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δημοσκόπηση -Επιτελικό κράτος: 7 στους 10 λένε ότι δεν λειτουργεί (πίνακες)

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
1 Σχόλιο
  • Δυστυχώς η κατάσταση είναι απελπιστική.Τιπιτα δεν λειτουργεί σωστά σε κανένα τομέα .Το καράβι θα χτυπήσει στα βράχια και η αντιπολίτευση δυστυχώς δεν σκέφτεται τον λαό, αλλά τα δικά της προσωπικά συμφέροντα.Ο κόσμος όμως τους περιμένει στην γωνία,έχουν εξαντλήσει τα όρια του.Αντε γεια όσοι δεν το κατάλαβαν…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *