Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Σοβαρές αιχμές του Δημάρχου Ορεστικού και προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Πάνου Κεπαπτσόγλου στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

2λ ανάγνωσης
Σοβαρές αιχμές του Δημάρχου Ορεστικού και προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Πάνου Κεπαπτσόγλου στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Σοβαρές αιχμές του Δημάρχου Ορεστικού και προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Πάνου Κεπαπτσόγλου στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.
Οι αιχμές αφορούν στην μη εκπόνηση του ειδικού χωροταξικού που αφορά τις ΑΠΕ και τα όσα καταγράφονται στον χάρτη (Π2Γ) που έχει αποτυπωμένα τα σημεία που έχουν αδειοδοτηθεί από την ΡΑΕ, έχουν πάρει έγκριση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αλλά δεν έχουν άδεια εγκατάστασης.
«Και μόνο ως πρώτη άποψη, ο χάρτης σοκάρει», σημείωσε ο κ. Κεπαπτσόγλου για να απευθύνει το ερώτημα «Φαντάζεστε να υλοποιηθούν όλα αυτά που υπάρχουν προγραμματισμένα; Ήδη έχει αρχίσει να ενοχλεί η εικόνα αυτών που αντικρύζουμε καθημερινά στην Δυτική Μακεδονία».
Αναφερόμενος, χαρακτηριστικά, στην Σιάτιστα επεσήμανε πως «ο σχεδιασμός έχει αποτυπωμένη μία μόνο μονάδα ενώ υπάρχουν άλλες 25 να γίνουν. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τι πρόκειται να γίνει».
Ο Δήμαρχος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του καταθέτοντας μία πρόταση «ας αναλογιστούμε όλοι να είμαστε αντίθετοι στην εγκατάσταση όλων αυτών σκεπτόμενοι το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας γιατί αν υλοποιηθούν όλα αυτά δεν θα έχουμε κανέναν λόγο ύπαρξης με καμία άλλη δραστηριότητα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Τρίτη και ώρα 4 το απόγευμα θα συνεδριάσει η ΠΕΔ για να συζητηθεί το θέμα του περιφερειακού χωροταξικού και να αποφασίσει το σώμα αν θα συνταχθεί με την προσφυγή κατά του ΣτΕ (προσβολή του ΦΕΚ).

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *