Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη – Αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας – Έχουν ενημερωθεί δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια (φωτογραφίες)

2λ ανάγνωσης
O Δήμος Εορδαίας σχετικά με την κατάσταση στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας

Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας 14/09/2024. Αυτή είναι η κατάσταση στις τουαλέτες του σταδίου εδώ και τέσσερις μήνες. Ένα στάδιο που εξυπηρετεί μία ολόκληρη πόλη.

Ένα στάδιο που δεν έχει επιστάτη (ίσως ένα από τα λίγα της χώρας χωρίς επιστάτη) που δεν τηρητε κανένας κανόνας με αποτέλεσμα να μαλώνουν οι πολίτες με τους αθλητές για το πως και που πρέπει να κινείται ο καθένας.

Ο φωτισμός ανεπαρκής ανοίγει οπότε θέλει λειτουργεί 5′ μετά κλείνει για 10′ και ξανά από την αρχή. Έχουν ενημερωθεί κατά καιρούς δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια.

Αυτή η δημοτική αρχή πήρε 85 % φαίνεται ότι ισχύει το ρητό ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας.
Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (viper)
Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !


Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας.

Eπίσης μπορείτε να μας στείλετε υλικό από εκδηλώσεις , καθώς και από οποιοδήποτε συμβάν βρεθείτε αυτόπτες μάρτυρες (χωρίς να δημοσιευθούν τα προσωπικά σας στοιχεία)
Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (viper)
Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη - Αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας - Έχουν ενημερωθεί δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη - Αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας - Έχουν ενημερωθεί δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη - Αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας - Έχουν ενημερωθεί δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη - Αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας - Έχουν ενημερωθεί δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη - Αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας - Έχουν ενημερωθεί δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη - Αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας - Έχουν ενημερωθεί δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια (φωτογραφίες)

 

Δημήτρης Ιορδανίδης

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
12
+1
0
+1
1
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
3 Σχόλια
  • Aπό οτι έχω διαβάσει έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες

  • Και θα παραμείνει για πολύ καιρό…..
    Μέχρι να κανονίσουν συνάντηση, να αποφασίσουν ποιος είναι αρμόδιος, να το συζητήσουν, να το μελετήσουν ……..έχουμε ακόμα …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *