Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Yποδοχή και γεύμα ατόμων με αναπηρία Φλώρινας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

1λ ανάγνωσης
ποδοχή και γεύμα ατόμων με αναπηρία Φλώρινας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Tην Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024, το πρωί, άτομα με αναπηρία από τη Φλώρινα επισκέφτηκαν τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πρώτη Φλώρινας.

Τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες υποδέχτηκε στην Κατασκήνωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ειρηναίος, ο οποίος τους καλωσόρισε, τους ξενάγησε στους χώρους της Κατασκήνωσης και συνέφαγε μαζί τους στο μεσημεριανό γεύμα.

Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας κα. Σοφία Φοδούλη – Τζώτζη.

Αποχαιρετίζοντας, ο Ποιμενάρχης μας, τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες των Κατασκηνώσεων, απευθύνθηκε προς όλους τονίζοντας, όπως και προ ημερών στα μέλη του Κ.Ε.Κ.  ΑμεΑ Πτολεμαΐδας και Κοζάνης, ότι είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε μία Κατασκήνωση προσβάσιμη για τα παιδιά με αναπηρία, ώστε να συμμετέχουν χωρίς δυσκολίες σε αθλητικές δραστηριότητες, δράσεις αναψυχής και καλοκαιρινή ξεκούραση.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Yποδοχή και γεύμα ατόμων με αναπηρία Φλώρινας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Yποδοχή και γεύμα ατόμων με αναπηρία Φλώρινας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Yποδοχή και γεύμα ατόμων με αναπηρία Φλώρινας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *