Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

3λ ανάγνωσης
 30η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  Δια ζώσης

Έχοντας υπόψη :

1. Tις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/2010 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης όπως τροποποιήθηκε με το Νόμο 5056/2023 και ισχύει.
2. Tον Κανονισμό Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σας καλούμε σε συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 29η Ιουλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέματα:1. Συγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΠΙΣ).

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής, κ.Αναστάσιος Φούντογλου.

2.Έγκριση της σκοπιμότητας και του τρόπου δημοπράτησης της Πράξης «Προτεραιότητα 6: ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ & ΥΛΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ”/ΠΑΔΚΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με κωδικό ΟΠΣ 6007043.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής, κ.Αναστάσιος Φούντογλου.3. Kανονισμός “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού,κ.Αναστάσιος Ραφαηλίδης.

4. 15η Τροποποίηση Προϋπολογισμού ΠΔΜ (15η /2024).

Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Νομικών Προσώπων, κ.Λύσσανδρος Μεταξάς.

5. Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δ.Τ.Υ. Π.Ε. Κοζάνης», με προϋπολογισμό: 1.200.000,00 € (με ΦΠΑ).

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ.Κωνσταντίνος Βύζας.

6. Έγκριση  τρόπου  δημοπράτησης του έργου : «Βελτίωση της εισόδου και των υποδομών του Γηροκομείου Καστοριάς για τα ΑΜΕΑ».

Εισηγητής :ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ.Δημήτριος Σαββόπουλος.                 7. Έγκριση αναγκαιότητας διενέργειας διαδικασίας Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, για τη σχολική περίοδο 2024-2025».

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Γρεβενών, κ.Ιωάννης Τσακνάκης.

8. Τρόπος εκτέλεσης νέων έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2024 της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών»Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Γρεβενών, κ.Ιωάννης Τσακνάκης.

Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη να ενημερώσει τηλεφωνικά τη γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου έως τη Δευτέρα 29.07.2024 και ώρα 12:00μ. στο τηλέφωνο 2461351552.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Νικόλαος Σαμαράς

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *