Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

instagram giveaway @iekvolteros: Το ΙΕΚ VOLTEROS κάνει δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Νίκου Κουρκούλη και της Χρύσπας την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο γήπεδο Πετρανών Κοζάνης.

2λ ανάγνωσης
instagram giveaway @iekvolteros: Το ΙΕΚ VOLTEROS κάνει δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Νίκου Κουρκούλη και της Χρύσπας την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο γήπεδο Πετρανών Κοζάνης.
Screenshot
Το ΙΕΚ VOLTEROS σας κάνει δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Νίκου Κουρκούλη και της Χρύσπας την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο γήπεδο των Πετρανών Κοζάνης!

Ο Νίκος Κουρκούλης έχει καταφέρει να καθιερωθεί σαν ένα απ τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής νύχτας. Ο κόσμος τον ακολουθεί πιστά και ο ίδιος εδραιώνεται σαν ένας από τους καλύτερους νέους λαϊκούς τραγουδιστές. Ένας καλλιτέχνης που δεν επαίρεται για τις επιτυχίες του αλλά προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει στους θαυμαστές του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό για τις 4 διπλές προσκλήσεις κάνε :

  1. Κάνε follow το @iekvolteros στο  επίσημο instagram account
  2. Κάνε like στο post του διαγωνισμού στο instagram account του @iekvolteros
  3. Κάνε tag στα σχόλια του post τον φίλο ή τη φίλη που θες να χορέψεις μαζί!
Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 19/7 στις 12:00 μ.μ.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 19/7/2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι με τη βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής στο επίσημο instagram account του @iekvolteros

Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού!

Και φέτος το καλοκαίρι το ΙΕΚ VOLTEROS συνεχίζει κάνοντας πράξη το -μότο- του: “Η αγάπη και η επιτυχία έχουν αξία μόνο αν τις μοιράζεσαι!”

Καλή επιτυχία!

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *