Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Ανακαίνιση καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πτολεμαΐδα με ποικιλία προϊόντων και προσφορών!

4λ ανάγνωσης
Ανακαίνιση καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πτολεμαΐδα με ποικιλία προϊόντων και προσφορών!

Από τις 11 Ιουλίου 2024, το κατάστημα υποδέχεται τους πελάτες, προσφέροντας όφελος αγοράς 10% για το διάστημα έως και 13/07Αρχή φόρμαςΤέλος φόρμας

 

Στην ανακαίνιση του καταστήματός της στην Πτολεμαΐδα, το οποίο βρίσκεται στο 1ο χλμ. Εθν. Οδού Πτολεμαΐδας – Κοζάνης, προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος. Το ανανεωμένο κατάστημα θα υποδεχτεί τους κατοίκους της περιοχής από σήμερα, Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024, προσφέροντας όφελος αγορών 10% μέχρι και το Σάββατο, 13 Ιουλίου.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μια ποικιλία προϊόντων, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το νέο οπωροπωλείο, επιλεγμένα από τους καλύτερους προμηθευτές. Θα βρουν επίσης κρεοπωλείο με κρέατα ελληνικής προέλευσης, ένα νέο τμήμα τυριών και αλλαντικών, καθώς και γρήγορα και νόστιμα γεύματα. Οι καταναλωτές θα βρουν επίσης ένα πλούσιο παντοπωλείο, κάβα που διαθέτει μια ευρεία γκάμα αναψυκτικών, καλλυντικά και απορρυπαντικά, για την προσωπική φροντίδα και την καθαριότητα του σπιτιού. Ο χώρος διαθέτει 125 θέσεις στάθμευσης, ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν με άνεση τις αγορές τους.

Παράλληλα, πλέον και στην Πτολεμαΐδα, η ΑΒ Βασιλόπουλος ενώνει τις δυνάμεις της με την PEPCO, γειτνιάζοντας με το νέο της κατάστημα, που ανοίγει και αυτό τις πόρτες του την Παρασκευή, 12 Ιουλίου. Οι καταναλωτές θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν μια διευρυμένη επιλογή αγορών, όλα συγκεντρωμένα σε έναν χώρο.

 

Η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα στηρίζει ενεργά τις τοπικές κοινωνίες. Χαρακτηριστικά, στην Πτολεμαΐδα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσω της πρωτοβουλίας «Τρόφιμα Αγάπης», διαθέτει κοντόληκτα προϊόντα στον φιλανθρωπικό Οργανισμό «Καλός Σαμαρείτης», προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη. Επιπλέον, τη φετινή Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, 24 εργαζόμενοι του καταστήματος της Πτολεμαΐδας συμμετείχαν σε καθαρισμό πάρκου, συμβάλλοντας στη βελτίωση των χώρων αναψυχής της πόλης και στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Τέλος, σημειώνεται ότι στο κατάστημα στην Πτολεμαΐδα, υπάρχουν κιβώτια συλλογής χρημάτων για τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία όπου η ΑΒ ενώνει τις δυνάμεις της με τους κατοίκους της περιοχής, υποστηρίζοντας ένα ακόμη σημαντικό κοινωνικό έργο.

 

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

-ΤΕΛΟΣ –

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Για επικοινωνία με την εταιρεία:

Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, τηλ. 210 6608483, amachera@ab.gr

Ειρήνη Χούντα, External Communication Supervisor, τηλ. 210 6608675, [email protected]

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
9
+1
0
+1
1
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *