Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε περιοχή της Καστοριάς

1λ ανάγνωσης
Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε περιοχή της Καστοριάς

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε τέλη Απριλίου του 2024, σε βάρος 59χρονης ημεδαπής, σε περιοχή της Καστοριάς.

Ειδικότερα, η 59χρονη κατήγγειλε ότι την 29-04-2024, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιούμενο υπάλληλο λογιστικού γραφείο και αφού της παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος “MARKET PASS”, έπεισε αυτήν να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -4.666- ευρώ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των προαναφερόμενων αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 45χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης, ενώ το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 45χρονου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *