Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Πτολεμαΐδα: Απέκλεισαν εταιρίες και ΜΜΕ της περιοχής και προτίμησαν τους ξένους

1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Απέκλεισαν εταιρίες και ΜΜΕ της περιοχής και προτίμησαν τους ξένους

Όχι μόνο ανατέθηκε σε μία εταιρία που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη να κάνει το προμόσιον του φεστιβάλ ChangerZ που θα γίνει στον Περδίκκα Εορδαίας, που σημαίνει ότι κάποια εταιρία της περιοχής στερήθηκε τα χρήματα που πληρώθηκε η εταιρία αλλά παρακάμφθηκαν, ως χορηγοί προβολής, μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας (μεταξύ αυτών και το eordaialive.com που δεν ρωτήθηκε από κανέναν αν θέλει να μπει στη λίστα των χορηγών προβολής). Στη λίστα όμως μπήκαν, για λόγους που πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος, μέσα ενημέρωσης π.χ της Λάρισας, των Τρικάλων και της Κατερίνης.
Η εκδήλωση φέρει την υπογραφή της συνδιοργάνωσης του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που μάλλον θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές που γίνονται καθώς προκαλούν δυσαρέσκεια σε επιχειρηματίες της περιοχής και σε μέσα ενημέρωσης. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί την εντύπωση πως κάποιοι δεν θέλαμε να έχουμε ανάμειξη στην κάλυψη του φεστιβάλ, την ώρα που κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τους ρωτήσει.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει καθώς πρόκειται για μία διοργάνωση με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
51
+1
8
+1
16
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
1 Σχόλιο
  • Δεν είναι καθόλου περίεργο που δεν κάλεσαν την τοπική κοινωνία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η διοίκηση Δεν θέλει το καλό και την πρόοδο της τοπικής κοινωνιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *