Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας

1λ ανάγνωσης
Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας

Την Παρασκευή 31 Μαϊου ο σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας είχε την χαρά να υποδεχτεί αντιπροσωπεία του συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα. Ο γραμματέας Mehmet Temizel και τα μέλη του Δ.Σ. Ali Güney, Ramazan Geylan και Halil Pekcan , φιλοξενήθηκαν στο κτίριο του συλλόγου, ξεναγηθηκαν στους χώρους και στην έκθεση φωτογραφίας και συγκινήθηκαν καθώς μιλούσαν για το κοινό παρελθόν των γειτόνων -λαων. Οι φιλοξενούμενοι ενθουσιάστηκαν με την εγκάρδια υποδοχή των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Μικρασιατών. Στη διερμηνεία βοηθησε ο φιλόλογος μικρασιατης Γιάννης Κουτρουδης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την Τουρκική. Η αντιπροσωπεία των Τούρκων ήρθε με τα χέρια γεμάτα δώρα από την περιοχή τους, την οποία αποκάλεσαν και δική μας πατρίδα, ενώ έλαβαν από τον σύλλογο ενθύμια και δώρα.

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν αφού αντάλλαξαν υποσχέσεις με τα μέλη του συλλόγου Μικρασιατών να ξαναβρεθούν στα δικά τους μέρη και να έχουν την ευκαιρία και εκείνοι να δείξουν τη φιλοξενία τους.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη του Συλλόγου Ανταλλαγεντων της Συνθήκης της Λωζάννης από την Προύσα στον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
2
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *