Γιώργος Αμανατίδης Δ.Τ. για leader Π.Ε. Γρεβενών

Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης: “Ξεμπλοκάραμε τις διαδικασίες και αναδεικνύεται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Βοΐου”

Περιεχόμενο

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας                      κ. Κασαπίδης Γεώργιος ενημέρωσε ότι, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενέκρινε το ποσό των 7,0 εκατ. Ευρώ για το πρόγραμμα LEADER για την Π.Ε. Γρεβενών.

Αναφέρθηκε σε συντονισμένες προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής που οδήγησαν στη διασφάλιση Ευρωπαϊκών  πόρων για το LEADER που κινδύνευαν να χαθούν.

Επειδή συνηθίζει να κάνει αντίστοιχες αναφορές και να βλέπει επιτυχίες – μόνον αυτός και πάντα μετά από αίτημά του – διερωτώμαι  πόσο ακόμη θα συνεχίσει να υποτιμάει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Η μπερδεύτηκε ή δεν κατάλαβε ή πάλι ψεύδεται. Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Κασαπίδης ότι για να εγκριθεί ένα πρόγραμμα σε μία περιοχή προαπαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες, με βασικότερη την υποβολή πρότασης.

Από την στιγμή που δεν υποβλήθηκε πρόταση σαφώς και δεν εγκρίθηκε την οποία, όπως αναφέρει, να διαχειριστεί μάλιστα η ΑΝΚΟ.

Πάλι δημιουργία εντυπώσεων. Η δε αναφορά του σε εγκεκριμένο ποσό 7,0 εκατ. Ευρώ Δημόσιας Δαπάνης αποτελεί εξωπραγματικό ποσό, όταν καμία από τις 50 αναπτυξιακές που υπέβαλαν φάκελο πριν από μερικούς μήνες και εγκρίθηκαν, σύμφωνα με το πρόσφατο ΦΕΚ, δεν φτάνει το ποσό αυτό.

Η παραπληροφόρηση των πολιτών για δημιουργία εντυπώσεων έχει τα όριά της και ημερομηνία λήξης την 31.12.2023.

 

Γιώργος Αμανατίδης Νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !