Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Ευχαριστήριο Λάζαρου Εμμανουηλίδη , για την εκλογή του ως Πρόεδρος Τ.Κ. Περδίκκα

3λ ανάγνωσης
Ευχαριστήριο Λάζαρου Εμμανουηλίδη , για την εκλογή του ως Πρόεδρος Τ.Κ. Περδίκκα

Καλημέρα καλημέρα σε όλες και σε όλους. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και με στήριξαν στην πρώτη μου εκλογική μάχη. Ήταν πριν από τρία χρόνια περίπου όταν πήρα την απόφαση να υπηρετήσω το χωριό μου από την θέση του προέδρου και πιστέψτε με είδα και ακόυσα πολλά αλλά δεν πτοήθηκα ποτέ αντίθετως γέμιζα την δεξαμενή της υπομονής και της όρεξης για προσφορά στον τόπο μου.

Τρία χρόνια μετά τα καταφέραμε μαζί, γιατί πιστέψατε και εσείς ότι μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα και καταστάσεις. Συναντήσεις, συζητήσεις , διαφωνίες , προτάσεις ήταν όλα μέσα στο πρόγραμμα αλλά πάντα με κοινό παρανομαστή το καλό του Περδικκα μας. Έτσι θα συνεχίσουμε όταν με το καλό (1/1/2024) αναλάβουμε τις τύχες αυτού του πανέμορφου χωριού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στα παιδιά που από την πρώτη στιγμή συστρατεύτηκαν μαζί μου και δεν υπολόγισαν το κόστος της επόμενης μέρας της ενδεχόμενης ήττας αλλά ήταν εκεί με έναν στόχο με έναν σκοπό … το καλό του Περδικκα !!! Άγγελος Τσάνης Vena Vlaxou Θοδωρής Θεοφυλάκης Sofi Liami και Vaso Stogianni έδωσαν και αυτοί ότι είχαν και ότι μπορούσαν και ακόμα παραπάνω για την δίκη μου εκλογή και τους ευχαριστώ βαθύτατα χωρίς όλα αυτά τα παιδιά δεν θα ήταν όλα τόσο εύκολα !!! Τέλος δεν μπορώ να μην σταθώ στην οικογένεια μου… την μάνα μου που από τότε που την θυμάμαι είναι ένας βράχος δίπλα στα παιδιά της προστατεύοντας τα από οτιδήποτε (μάνα σαγαπω ) την γυναίκα μου που όταν με έχανε με περιμενε μέχρι αργά το βράδυ άυπνη για να της πω πως πάμε , την μεγάλη μου αδερφή που έκατσε 18 ώρες στο εκλογικό τμήμα ακούραστη εκεί για μένα και τέλος την μικρή μου αδερφή που έκανε 1000 και χιλιόμετρα για συμπαράσταση μιας και δεν ψηφίζει εδώ. Ήταν όλα αγχωτικά αλλά και υπέροχα !!! Σας ευχαριστώ παρά πολύ και να θυμάστε κανένας αγώνας δεν κερδήθηκε χωρίς μάχη και χωρίς παράπλευρες απώλειες !!! Ε

Ευχαριστώ και τον δήμαρχο μας Panagiotis Plakentas για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του. Με τιμή ο νέος πρόεδρος του Περδικκα ( ακόμα δεν το έχω εμπεδώσει ) Εμμανουηλιδης Λαζαρος.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
2
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *