Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Επιστολή αναγνώστη: Δέχτηκα αναίτια επίθεση από μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας

1λ ανάγνωσης
 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΛΑΦΤΣΗ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΑΥΞΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εκφράζω την αγανάκτηση μου γιατί σήμερα το πρωί στις παλαιές εργατικές κατοικίες Πτολεμαϊδας πηγαίνοντας για το χωριό πέρδικας στην δεξιά πλευρά δέχτηκα αναίτια επίθεση από μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας όταν του έκανα την παρατήρηση γιατί από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο δεν κόβετε τα χόρτα τα οποία βλέπετε σε τι ύψος έχουνε φθάσει, μου λέει είναι 12 η ώρα, του λέω 3 δεν σχολατε;

Όταν του το είπα αυτό άρχισε να με βρίζει, δυστυχώς αυτά κάνει η μονιμότητα στο δημόσιο, κάθε υπάλληλος το παίζει καρδινάλιος,κύριε πλακέτα και κύριε Κεσκεριδη να τον χαίρεστε τον συγκεκριμένο υπάλληλο, εξυπακούεται δε ότι επιφυλάσσομαι στην άσκηση κάθε νομικού μου δικαιώματος εναντίων του συγκεκριμένου κυρίου.

 

Επιστολή αναγνώστη: Δέχτηκα αναίτια επίθεση από μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
78
+1
6
+1
6
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
13 Σχόλια
  • Αν θέλουμε να γίνουμε σοβαρό κράτος…. όποιος δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έχουν προσλάβει και τον πληρώνει το ελληνικό δημόσιο….. τότε θα πρέπει να εφαρμόζεται αυστηρή ΕΔΕ και σοβαρή…… και ΆΜΕΣΗ ΑΠΌΛΥΣΗ χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Μόνο έτσι θα υπάρξει υγιή εργασία – απόδοση στο δημόσιο τομέα και στις δημόσιες υπηρεσίες! Αν δεν γίνει ο δημόσιος τομέας όπως ο ιδιωτικός και να υπάρχει ο κίνδυνος της άμεσης απόλυσης,οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν παραγωγικοί….. . Είδαμε και τα “καλά” τα χρόνια επί Μπασόκ@….. που οι δήμοι ήταν πίτα στους εργαζόμενους πόσο παραγωγικοί ήταν…….😅😅 Τα ίδια χάλια είχαμε και τότε…. οπότε δεν φταίει η έλλειψη προσωπικού!!! Όποιος δεν είναι παραγωγικός…. ΑΠΌΛΥΣΗ!!! Το ίδιο ισχύει και για τους υπεύθυνους τους !! Και σαν ένα καλό πρώτο βήμα απελάστε από την χώρα όλους τους συνδικαλιστές…. όπως το λέω απέλαση!!

  • Αυτοί οι λίγοι υπάλληλοι είναι ήρωες της καθημερινότητας !!!!! Δεν φταίνε αυτοί απλά δεν φτάνουν.

  • Αν ήταν η ζήλεια ψώρα θα είχε γεμίσει όλη η χώρα.

  • Κοιτάξτε να πληρώσετε τους φόρους σας γιατι όλοι στο αφορολογητο εισόδημα είστε, παίρνετε τα επιδόματα σας και μας ζαλιζετε με τους τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους.

  • Για όλα φταίει η μονιμότητα και το “μέσον”!!!Οι κύριοι αυτοί με αυτές τις συμπεριφορές εάν δεν υπήρχε το δημόσι θα είχα πεθάνει από την πείνα ….

  • Η αιτία δεν είναι η μονιμότητα αγαπητέ συνδημότη, η αιτία είναι η έλλειψη παιδείας όλων μας και σε οτιδήποτε κάνουμε που έχει σχέση με την κοινωνία. Ας μην ξεχνάμε πως…αυτοί που μας αξίζουν σαν δημότες και σαν πολίτες, αυτούς λουζόμαστε.

  • Ενώ άν δεν ήταν μόνιμος καί έπαιρνε τρεις κι εξήντα θά σου έκανε και τεμενάδες. Ό καθείς παιρνει αυτό που θέλει για τόν άλλον. Άλλωστε αυτό το ρόλο παιζει η θεία δικη.

  • Ρε παιδιά ο δήμαρχος πήρε νωμιζω 80 τις εκατό αφού δεν σας άρεσε γιατί τον ψήφισαν ο κόσμος και δεν συμφωνώ ότι όλοι οι υπάλληλοι έχουν τέτοια συμπεριφορά αυτό δεν έχει να κάνει με την μονιμότητα η όχι αλλά με τον χαρακτήρα μας!!!καλημέρα σε όλους!!

  • δεντρα που θελουν κοψιμο ….μας αγνοουν….

  • ας μην ηταν αυτος ο αξεστος στην συμπεριφορα κυριος μονιμος και θα σου ελεγα εγω αν τολμουσε να μιλησει ετσι

  • Στην συγκεκριμένη οικοδομή είναι το σπίτι μου και τα χόρτα πού βλέπετε ένα παλιό δέντρο που το κοψανε αλλά δεν το ξηλωσανε όταν φτιαχνανε τα νέα κουτιά του ΟΤΕ…Καφαο πρέπει να λέγονται νομίζω..
    Ο Υπάλληλος δεν μπορεί νά λειτουργήσει αυτοβούλως σε δημόσιο χώρο αν δεν πάρει την σχετική άδεια η δεν έρθει συνεργείο του Δήμου… Γιατί δεν ενημέρωσε το Τμήμα Πρασίνου και τον Αντίστοιχο Αντιδήμαρχο για το συγκεκριμένο σημείο….

  • Εγώ διαπίστωσα παίρνουν τα αυτοκίνητα του δήμου και πηγαίνουν για καφέ και για τσίπουρα οι υπάλληλοι του δήμου δεν τους ελέγχει κανείς ανεξέλεγκτη είναι γενικά, μάλλον θέλουμε δήμαρχο σαν τον μπέο.

  • οι περισσοτεροι υπαλληλοι του δημου ετσι φερονται,λιγες ειναι οι φωτεινες εξαιρεσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *