Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Γ. Καραΐσκος : Παραμένω δίπλα σας… Συνεχίζουμε μαζί… Διαμορφώνουμε το αύριο της ζωής μας.

2λ ανάγνωσης
Γ. Καραΐσκος : Παραμένω δίπλα σας... Συνεχίζουμε μαζί... Διαμορφώνουμε το αύριο της ζωής μας.
Αγαπητοί Συμπολίτες μου,
Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω δημόσια για την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου στις χθεσινές Δημοτικές εκλογές και με την ψήφο σας με στείλατε για τρίτη φορά εκπρόσωπο σας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και η ανταπόκριση σας στην προσπάθεια μου, δικαίωσε την πεποίθηση μου, ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να συμπορευτούμε στο δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου .
Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσω την αγάπη που περιβάλλατε το συνδυασμό μας, την Ενωμένη Εορδαία και τον επικεφαλής της και δήμαρχο μας Παναγιώτη Πλακεντά αλλα και εμένα προσωπικά Σας ευχαριστώ όλες και όλους, καθώς με στηρίξατε μέσα από την καρδιά σας, με συναίσθημα και ενθουσιασμό και με δυναμώσατε με την συμπαράστασή σας, σ’ έναν ωραίο και τίμιο αγώνα, έναν αγώνα με στόχο το μέλλον μας και την ποιότητα της ζωής μας, τον οποίο δώσαμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά
Η φιλοδοξία μου ήταν μία και μοναδική να καταθέσω την ίδια μου την ψυχή στην προσπάθεια για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.Από όποια θέση και αν βρεθώ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό θα πράξω, τιμώντας τις ψήφους που μου δώσατε και που για εμένα δεν είναι αριθμοί, γιατί η αγάπη δεν μετριέται με αριθμούς.
Από την πλευρά μου, σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την Εορδαία και την ευρύτερη περιοχή, στην προσπάθεια μου να σας εκπροσωπήσω άξια.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους – Τοπικούς Συμβούλους καθώς και τους μη εκλεγέντες για την συμμετοχή τους, και συνεργάτες για τον ωραίο αγώνα και την προσπάθεια. Τέλος, να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,τη σύζυγό και την κόρη μας για την υπομονή και την αγάπη τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μου.
Παραμένω δίπλα σας… Συνεχίζουμε μαζί… Διαμορφώνουμε το αύριο της ζωής μας.
Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό.
Πτολεμαΐδα 09-10-2023
Γιώργος Καραΐσκος
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
1
+1
1
+1
1
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *